maanantai 24. marraskuuta 2008

(a band called) Quinn

Kun kuulee musiikkia, joka saa aina vaan hymyn kasvoille, siitä pitää mainita blogilla. Ainakin podcastin kuuntelijoille tuttu Quinn on soittaa juuri sellaista musiikkia. Olen tyrkännyt jo kourallisen podsafeja mestariteoksia ohjelmaan, ja kerta kerralta bändi jaksaa yllättää toinen toistaan upeammalla biisillä. Siksipä minua ihmetyttää se, että näinkin tasokas yhtye ei ole tullut suuremman kuulijakunnan tietoisuuteen. 

Nykypopkoneisto ei tämmöistä timanttia tietenkään Top-10 listalle päästäisikään kaikkien britniensunmuiden seuraksi, mutta esimerkiksi brittialternativerockin ystävät varmasti pitäisivät tätä piristävänä tuulahduksena ummehtuneen Coldplayn ja kavereiden jälkeen. Aion jossain vaiheessa tilata bändin kotisivuilta levyn pari, ja näin tukea bändiä. Levyn tilaaminen on ikävä kyllä tehty varsin vaikeaksi, ja vain luottokorttitilaukset ja IMO:t ovat mahdollisia maksutapoja. Oman luottokortin puutteessa siis on turvauduttava porukoilta anelemiseen tai vastaavaa. Tämä tuskin on kuitenkaan syy siihen, että bändi ei ole vielä saavuttanut suurempaa suosiota, ja siksi irrelevanttia. 

Anyway, olin ajatellut, etten kirjoita kovin pitkästi tällä kertaa. Pitää kuitenkin vielä mainita uudesta ilmaisesta Christmas-EP:stä, joka on hieman erilainen joululevy. Suosittelen mitä lämpimimmin. Ai niin, unohdinko mainita, että kaikki bändin musiikki on ILMAISTA kuunnella?!?! Tämän vuoksi kannattaisi olla nopea, sillä saattaahan olla, että Quinn lähtee vielä joku päivä markkinatalouden kelkkaan saavuttaakseen suuremman yleisön mainonnan avulla. Tämä johtaisi luonnollisesti upean ilmaisen musiikin virran loppumiseen. 

Tässä vielä linkki videoon bändin keikalta, oma all-time favourite koko Quinnin tuotannossa:

Toinen upea biisi: The Last Night I Saw

Ei kommentteja: